Events
0

Champaigns participa la Gomag Virtual Summit 2018 [Inscrie-te gratuit]

Ai un magazin online sau intenționezi să îți deschizi unul? Atunci e musai să participi și tu la Gomag Virtual Summit 2018! 

Nu știi încă despre Gomag? Ei bine, Gomag este o platformă eCommerce de închiriat pe care îți poți construi un shop online. Mai mult decât atât, Gomag are în spate o echipă care sprijină activ piața de eCommerce din România.

Dacă ți-am trezit curiozitatea, află că în perioada 25-26-27 septembrie are loc cea de-a doua ediție Gomag Virtual Summit, cel mai mare eveniment online din România.

La eveniment vor participa peste 35 de speakeri cu experiență și lideri în marketing online care sunt gata să îți ofere soluții și tips&tricks la toate întrebările tale.  Astfel, în doar 3 zile vei beneficia de un training super intens în eCommerce marketing și vei primi knowledge de la cei mai buni profesioniști din branșă – complet GRATUIT.

Deci, nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum online pentru că nu poți rata o asemenea oportunitate!

De ce să participi la Gomag Virtual Summit 2018?

Pentru că e foarte comod, totul se desfășoară 100% online și poți participa la eveniment de oriunde ai acces la internet: de acasă, de la birou, din pauza de prânz, din cafenea. 🙂

Singurele lucruri de care vei avea nevoie pe lângă accesul la net sunt datele de logare în hub-ul Gomag Summit (pe care le vei primi după ce te înscrii).

Mai mult decât atât, după ce te-ai înscris vei avea acces gratuit la conținut, atât la sesiunile înregistrate cât și la sesiunile LIVE, câte 3 în fiecare zi de Summit.  Poți să vizionezi materialele la absolut ce oră vrei, sau când ai chef de învățat și ești mai productiv.

Apoi, gândește-te că Gomag îți oferă acces la cunoștințele a peste 35 de specialiști în marketing și eCommerce.

Lista de speakeri include de la antreprenori, consultanți, specialiști în HR, SEO, CRO, Google Ads, Growth Hacking și până la oameni de vânzări, manageri, bloggeri, investitori și traineri.

Printre aceștia se numără multe nume sonore din marketing: Dorin Boerescu (2Performant), Valentin Radu (Omniconvert), George Iordache (eMAG Marketplace), Victor Kapra, Alexandru Dona (Times New Roman), Florin Grozea, Anabela Luca (AdLemonade), Cristian China Birta, Cosmin Daraban (Gomag) – organizatorul acestui eveniment și mulți alții.

Și pentru că vrem să împărtășim cu voi din knowledge-ul nostru, vom participa la summit și vă vom oferi un training detaliat și insight-uri yummi despre lucrul care ne pasionează cel mai mult și la care ne pricepem cel mai bine: Facebook Ads!

De ce să participi la trainingul Champaigns? 

  • afli care sunt lucrurile de bifat atunci când îți construiești strategia Facebook Ads;
  • îți spunem cum să devii un maestru în bugetarea campaniilor;
  • povestim despre indicatorii  pe care e musai să îi analizezi ca să îți dai seama dacă o campanie performează OK sau nu; poți primi o analiză rapidă a performanței și dacă descarci de aici tool-ul nostru gratuit de raportare Facebook Ads;
  • dăm din casă strategii delicioase de optimizare a campaniilor;
  • facem un inventar al tipurilor de campanii pe care le poți crea și îți spunem ce tipuri de campanii ne aduc nouă cele mai bune rezultate;
  • te învățăm cum să măsori performanța campaniilor și despre cum să îți customizezi rapoartele cu indicatorii care te interesează.

Pe scurt, îți vom spune cum să obții maximum de performanță și cum să vinzi mai mult prin Facebook Ads!

Știm, e foartă multă informație, dar tocmai de asta e MUSAI să te înscrii la eveniment!

La ce alte informații vei avea acces în cele 3 zile de summit

În prima zi, pe 25 septembrie, se vorbește despre strategii pentru scăderea costurilor, tehnici de marketing pentru bugete mici, logistica, plata în eCommerce, stocuri, strategii de fidelizare prin tehnici CRO post vânzare, personalizare 1:1 etc.

Ziua 2, 26 septembrie, vine cu tehnici și rețete pentru afacerile medii. Speakerii îți vor vorbi despre multichannel, chatboți, HR, fidelizarea clienților, sales funnel, influencer marketing dar și clienți mobile-only și cum să te pregătești pentru aceștia.

Ultima zi de Summit, 27 septembrie, este destinată afacerilor mari dar și celor care vor să crească accelerat. Se discută despre growth hacking, grupurile pe Facebook, extinderea vânzărilor în afara granițelor, cum concurezi cu retailerii mari din piață etc.

Ce zici, te-am convins să participi și tu la Gomag Virtual Summit? Noi ți-am pregătit o super prezentare așa că ne “vedem” acolo. 

Sharing is caring
Articole asemănătoare
Top noutăți de la Webstock 2020
GPeC Summit: best tips & tricks pentru e-commerce în 2018-2019
13 noiembrie 2020 – Black Friday

Lasă un comentariu

Comentariul tău

Nume*
Website