Creste-ti afacerea cu Facebook Ads
Facebook tips and tricks
0

Creste-ti afacerea cu Facebook Ads!

Este dificil să-ți dezvolți afacerea de comerț electronic? Găsirea agenției de publicitate potrivită este și mai dificilă?

De ce?

Pentru că ești bombardat în mod constant de „hack gurus”, afirmații înșelătoare și aceleași tactici îmbrăcate în cuvinte noi și la modă?

Poate că alți parteneri ți-au dezamăgit așteptările sau poate că ești obosit în încercarea de a-ti menține succesul online.

Cu ce te putem ajuta?

Suntem o agenție de servicii complete Facebook Ads, bazată pe performanță, care face mai mult decât vânzări și branding: vorbim fluent pe internet. Acest lucru înseamnă că creăm imagini care trezesc curiozitatea utilizatorilor, cuvinte care îi fac pe oameni să gândească și strategii de marketing care asigură că celelalte talente ale noastre nu se pierd în abisul digital.

Lucrăm pentru a obține rezultate! Ajutăm companiile să-și crească vânzările lunar. Deci, când vine vorba de reclame bazate pe performanță, te vom conduce acolo unde trebuie. 

Ne ocupăm de orice, de la date la creativitate, de la creștere la consultanță. Abilitatea noastră de a gestiona diferite părți ale ecuației este factorul cheie care ne diferențiază.

Ce iti oferim?

  • Anunțuri Facebook și Instagram cu servicii complete
  • Retargeting
  • Manager de cont dedicat
  • Strategii de marketing
  • Creative Studio (Design video publicitar și ședințe foto personalizate, redactare, design grafic și ilustrare, editare video, producție video, conținut generat de utilizatori, fotografie de produs/ stil de viață)
  • Segmente de public personalizate și anunțuri dinamice pentru produse
  • Consultații de strategie 1 la 1
  • Analiză în timp real
  • Rapoarte lunare

Ne concentrăm pe răspunsul direct și satisfacția clienților noștri. Când vine vorba de rezultate, vorbim pe limba ta. Te ajutam sa-ti cunoști obiectivele și rezultatele dorite!

Îți sună familiar următoarea zicală?

“Atunci cand îți cunoști destinația ai parcurs jumătate din călătorie.” Ei bine, cealaltă jumătate o parcurgi împreuna cu agenția ta de publicitate! Champaigns este bine echipata cu creier și mușchi pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele. Noi te ajutam să-ți cunoști obiectivele de afaceri și obiectivele pe care vrei să le atingi lucrând cu echipa noastra!

Arsenalul nostru include cele mai recente tehnologii și cele mai bune practici. Suntem familiarizați cu cel mai recent software. Echipa noastra are experiența și cunoștințele necesare pentru a realiza cele mai faine campanii. Abilitățile noastre de a crea reclame captivante te vor ajuta sa îți îndeplinești obiectivele de afaceri.

Avem experiență în software publicitar, suntem familiari cu sursele de date terțe și cu instrumentele creative de testare. Îți ajutam afacerea să câștige mai multă popularitate prin reclame mai bune! Contacteaza-ne acum pentru mai multe informații!

Sharing is caring
Articole asemănătoare
Erori în Facebook Ads – Cele mai frecvente greșeli
Free Tool – Află cât de bine performează campaniile tale pe Facebook
De ce ai nevoie de o agentie de ppc
De ce ai nevoie de o agenție PPC și ce poate face aceasta pentru a-ți dezvolta afacerea?

Lasă un comentariu

Comentariul tău

Nume*
Website